reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Przeworsk
2.4°C
wschód słońca: 06:55
zachód słońca: 15:37
Koronawirus
podkarpackie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Przeworsku

kiedy
2024-12-01 15:00
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-01 18:15
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-06 17:00
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-07 17:00
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury,...
wstęp biletowany